Apache v/h Trichelhof Negro Ferro Ulft
Brenda
Fewrie Variant
Mewri
Utharin v/h Wolfharthof Wallstreet Weltmeyer
Denise
Itharin Ulft
Victharin

 

Apache is een prachtige AES gekeurde zwarte hengst van 1.65m met geweldige bewegingen. Hij is gezegend met 4 witte sokken, een zeer sterk achterbeen en  een zeer mooi voorbeen. Hij heeft een zeer braaf karakter en geeft al zijn kwaliteiten door aan zijn nakomelingen. Apache zijn nakomelingen zijn allen zeer mooi gebouwd, hebben een zeer edel hoofd en zeer goede bewegingen, ze beschikken ook allemaal over een sterk achterbeengebruik. Ook hebben al deze veulens een braaf karakter.

Moeder Utharin bracht in 2002 in combinatie met Abanos, de merrie Aramis v/h Trichelhof. Deze merrie is tijdens de Equine Elite Veiling (editie 2006) voor de topprijs van € 170.000 overgegaan in Zwitserse handen. Momenteel staat Aramis in Engeland, waar ze klaargemaakt wordt voor de Prix Saint Georges.

Door het succes van Aramis zijn de nakomelingen van moeder Utharin zeer geliefd in de sport en veiling. Volle zus Zanouchka (Negro x Wallstreet) werd op de EFS veiling van 2008 geveild voor maar liefst 25 000 euro. Daarnaast is zijn halfbroer Landsdale (ex Davidoff v/h Trichelhof, Lord Leatherdale x Wallstreet) goedgekeurd voor het NRPS. Deze Landsdale heeft ook al het KWPN paardengala op zijn naam geschreven en 1 van de selecties van de Pavocup 2012 (4-jarigen).

Apache zegevierde op 23-9-2012 met een provinciale titel L2 van het provinciaal kampioenschap te Pulderbos.
 

Terug