Paardenmelk Speciale Crème

Is ideaal voor een veeleisende of allergische huid. Ze verzorgt op zachte en natuurlijke wijze, speciaal de bijzonder gevoelige huid rond de ogen. Bij regelmatig gebruik ondervindt u reeds na enkele dagen de ontspannende werking. De paardenmelk speciale creme is samengesteld op basis van het natuurproduct paardenmelk en verzorgt intensief en langdurig. Speciale werkstoffen uit de paardenmelk geven de huid een directe, grondige en langdurige bescherming en verzorging. Uw huid wordt gladder, vitaler en krijgt zo een jeugdige uitstraling.

Paardenmelk Dagcrème

Is ideaal voor een veeleisende of allergische huid. Ze verzorgt op zachte en natuurlijke wijze, speciaal de bijzonder gevoelige huid rond de ogen. Bij regelmatig gebruik ondervindt u reeds na enkele dagen de ontspannende werking. De paardenmelk speciale creme is samengesteld op basis van het natuurproduct paardenmelk en verzorgt intensief en langdurig. Speciale werkstoffen uit de paardenmelk geven de huid een directe, grondige en langdurige bescherming en verzorging. Uw huid wordt gladder, vitaler en krijgt zo een jeugdige uitstraling.

 

Paardenmelkshampoo

Reinigt uw haar op natuurlijke wijze. De shampoo versterkt de haarwortels en is in het bijzonder geschikt voor uitgeput of veeleisend haar. Het bevordert de doorbloeding en houdt de hoofdhuid soepel. Paardenmelkshampoo verwijdert schilfertjes en geeft uw haar glans en volume. PH- neutraal en verrijkt met natuurlijke reukstoffen voelt u reeds na de eerste wasbeurt de aangename werking. Door de behandeling met paardenmelkshampoo wordt uw haar soepel en mooi.

Paardenmelk Zeep

Verwent uw huid met een zachte reiniging, cremig en zacht ontwikkelt deze zeep een verzorgende schuim. In het bijzonder wordt uitgeputte huid door de kostbare stoffen van de paardenmelk geregenereerd. De optimale reinigings- en verzorgingswerking wordt door een etherische olie met een welriekende geur af gerond. Hierdoor geeft deze zeep u de buitengewone lichaamsverzorging van natuurlijke paardenmelk.

Paardenmelklotion

Is een zachte en ontspannende huidverzorging na het baden of douchen. De mineralen en vitaminen in de paardenmelk verzorgen op natuurlijke wijze en verhinderen het uitdrogen van de huid. Waardevolle oliën betoveren uw huid met een welriekende geur. Na de behandeling met paardenmelklotion ontspant uw huid zich en wordt soepel en zacht.

 
 Paardenmelk Nachtcrème

Paardenmelknachtcreme is zacht voor uw tedere gezichtshuid. Paardenmelknachtcreme bevordert de doorbloeding en past zich aan de verschillende huidtypes aan. Voortijdige rimpelvorming wordt voorkomen en rimpeltjes worden verzacht. De intensieve verzorging met paardenmelkcreme vervult uw wens voor een gladde en soepelere huid. Paardenmelknachtcreme bevat naast de hoge concentratie aan zuivere paardenmelk ook hoogwaardige oliën, zoals jojoba en avocado-olie.

Verzachtende Paardenmelkcrème

Deze verzachtende crème wordt door onszelf vervaardigd op basis van verse paardenmelk.  Ze heeft een uitstekende werking voor mensen met huidproblemen. o.a. eczeem, psoriasis, kloven, acné, zonnebrand enz.

  Paardenmelklikeur

Deze zoete likeur op basis van paardenmelk, room, suiker en alcohol is een ideaal geschenk voor alle gelegenheden.  Het alcoholgehalte bedraagt 17%. De smaken zijn: Cocos en Baileys. Kadotip: deze likeur is ook verkrijgbaar is speciale flessen. Een wit paard of een zwart paard. Een ideaal eindejaarsgeschenk!

Paardenmelkadvocaat

Deze advocaat is gemaakt op basis van paardenmelk en eieren en smaakt zeer lekker, het alcoholgehalte bedraagt 15%.

Paardenmelkspiercrème

Deze spiercrème is gemaakt op basis van paardenmelk en ontspant de vermoeide spieren. Deze spiercrème wordt ook gebruikt bij mensen met pijnlijke gewrichten. Omdat hij op basis van paardenmelk gemaakt is, is hij niet schadelijk voor de huid.

 

Paardenmelkijscrème

In de zomer is er heerlijke huisbereide paardenmelkijscrème te verkrijgen. Deze is te verkrijgen in verschillende smaken: Vanille, chocolade, mokka, aardbei, straciatella, kersen, malaga.

 

Paardenmelk is een waardevol natuurproduct.

Paardenmelk wordt al eeuwenlang met succes gebruikt als hoogwaardig gezondheidsproduct. Reeds in de 19de eeuw werd in Rusland een "paardenmelksanatorium" opgericht. Ook nu nog zijn er talloze regiogezondheidscentra die vertrouwen op de kracht van de paardenmelk en dit met uitzonderlijk goede resultaten.

Paardenmelk activeert de lichaamseigen afweermechanismen en bevordert de verjonging van de uitgeputte huid.

Deze nieuwe lijn van cosmetische schoonheidsproducten is in hoofdzaak gebaseerd op zuivere, natuurlijke paardenmelk. Deze melk is in hoge mate geschikt voor de vernieuwing, regeneratie van de huid.
De natuurlijke bestanddelen van de paardenmelk bevorderen de aanmaak van nieuwe huidcellen en verjongen zo op natuurlijke wijze de huid. Nagenoeg alle bestanddelen die de huid nodig heeft voor de celvernieuwing zijn aanwezig in paardenmelk: vitaminen, provitaminen en sporenelementen. De paardenmelk wordt in een steriele omgeving verwerkt tot hoogwaardige paardenmelkcosmetica.

De paardenmelk wordt - daar waar nodig - aangevuld met andere hoogwaardige natuurproducten (zoals o.a. olie). Samen zorgen ze voor een buitengewoon goed product met een meer dan heilzame werking.

Het Trichelhof werkt voor de productie van deze cosmeticaproducten samen met één van de grootste paardenmelkerijen van Duitsland, Gestüt Haflingerhof in Kaarst. De dieren leven er in een nagenoeg ongerepte natuur en worden er met de grootste zorg omringd. Niet alleen het voeder en de dieren, maar ook de melk worden aan de strengste gezondheidseisen onderworpen.
Omdat merries alleen in het bijzijn van hun veulen de begeerde melk geven, is het noodzakelijk dat er bijzondere aandacht wordt besteed aan het contact tussen en de zorg voor zowel veulen, merrie als mens. Verstoring van dit delicaat evenwicht heeft onmiddellijk gevolgen voor de productie.

Het Trichelhof levert - uit eigen productie - ook paardenmelk voor menselijke consumptie. Deze gezondheidskuren geven uitzonderlijk goede resultaten. Naast zijn heilzame werking heeft paardenmelk een positieve invloed op het gehele lichaamsstelsel en rijkt op een natuurlijke wijze een aantal noodzakelijke bouwstoffen voor het gehele lichaam aan.

Het Trichelhof produceert daarnaast nog andere producten op basis van paardenmelk, zoals ondermeer ijscreme. Het Trichelhof maakt - in eigen productie, op basis van verse paardenmelk - een verzorgingscreme die zeer goede resultaten geeft bij huidaandoeningen.

De zorgvuldig geselecteerde merries leveren een uitzonderlijk en gezond natuurproduct. Het Trichelhof is rustig en landelijk gelegen. De paarden beschikken er naast een ruime binnenpiste over een vrij unieke "ruime loopstal", waarbij het contact tussen merries en veulens optimaal is en de dieren zelfs bij slecht weer, binnen over heel wat bewegingsruimte beschikken. Daardoor hebben deze dieren minder stress dan hun soortgenoten in kleinere stallen. Minde gestresseerde, gezonde dieren leveren gezondere en betere melk. De paarden worden uiteraard met de nodige zorg en liefde verzorgd en staan daarnaast onder permanente gezondheidscontrole van een dierenarts. De paardenmelk wordt geregeld gecontroleerd door een erkend laboratorium en is maximum 6 maanden houdbaar in de vriezer (-18°) en 4 dagen houdbaar in de koelkast (vers).

Ronny Bries & Chris Mangelschots

Schuurstraat 7    -    2430 Eindhout-Laakdal    -    België

E313 Hasselt-Antwerpen - Neem afrit 24  Geel Oost - Volg Eindhout dorp
1.5Km na kerk rechtsaf pijlen Trichelhof volgen.

Tel: 014/86.68.41    -    Gsm: 0475/98.01.55    -    Fax: 014/22.67.34

 Contact opnemen?